Dita e Flamurit 2008

Këshilli Drejtues i SHSHAKV organizon kremtimin e Ditës së Flamurit Shqiptar, 28 Nëntorit.

Manifestimi do të mbahet më 23 nëntor 2008, në Greensboro, duke filluar nga ora 12 deri në orën 17.

Vendi i mbajtjes është po i njejti ku u mbajt manifestimi i Pavarsisë së Kosovës.

Adresa:

Landmark Inn
2838 South Elm Street
Greensboro NC 27406

Programi i manifestimit:

  • himni kombëtar
  • fjala e rastit
  • recitime: të interesuarit mund të paraqiten te z. Rifat Konushevci, në (336) 834-9704 deri me 20 nëntor 2008
  • drekimi: secila familje sjellë ushqim traditor dhe lëngje freskuese për vehte
  • programi kulturor-artistik, këngë dhe valle nga të pranishmit

Për të mbuluar shpenzimet e manifestimit, hyrja për çdo shqiptar mbi 15 vjeç është $10.

Lutemi që koha e fillimit të respektohet.

Gëzuar 28 Nëntori!

Këshilli Drejtues i SHSHAKV.
Greensboro me 23 Tetor 2008