Përvjetori i Pavarësisë së Kosovës 2009

Njoftim

Me rastin e njëvjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Këshilli Drejtues i SHSHAKV organizon manifestimin qëndror për shqiptarët që jetojnë dhe veprojnë në Karolinë të Veriut si dhe gjetiu.

Manifestimi do të mbahet më 15 shkurt 2009 në Greensboro, duke filluar në orën 12 deri në orën l7. Vendi i mbajtjes është po ai në të cilin u mbajt kremtimi i Ditës së Flamurit, 28 Nëntorit, në vitin 2008.

Adresa është poashtu e njëjta:

Landmark Inn
2838 South Elm Street
Greensboro, NC 27406

Programi:

  • këndimi i himnit kombëtar
  • fjala e rastit
  • recitime: të interesuarit mund të paraqiten te z. Rifat Konushevci në tel. (336) 834-9704 deri me 10 shkurt 2009
  • drekimi: familjet sjellin ushqim traditor shqiptar dhe lëngje freskuese për vehte
  • program kulturor-artistik, këngë dhe valle nga të pranishmit

Për të mbuluar shpenzimet e manifestimit, pagesa për çdo pjesëmarrës nga Karolina e Veriut dhe mbi moshë 15 vjeçe është $10. Ju lutemi t'i përmbaheni kohës së fillimit.

Me shumë respekt mirëpresim pjesëmarrjen e juaj.

Gëzuar njëvjetori i pavarësisë së Kosovës!

Keshilli Drejtues i SHSHAKV

17 janar 2009
Greensboro