lajm

Lajm vdekjeje

Me pikëllim të thellë ua bëjmë të ditur të gjithë shqptarëve të Karolinës Veriore që anëtari i shquar i bashkësisë sonë shqiptare, Serxho Kajana, humbi jetën në një fatkeqësi rrugore dje, më datë 28 dhjetor 2009.

Serxho Kajana

Hollësi të mëtejme pritet të mësohen së shpejti por nga familja vjen informata që pamja për të ndjerin do të bëhet nesër, më datë 30 dhjetor 2009 nga ora 17:00 gjer në 19:00 në lokalet e entit të varrimeve me adresë dhe numër telefoni: