njoftim

Përvjetori i Pavarësisë së Kosovës 2009

Njoftim

Me rastin e njëvjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Këshilli Drejtues i SHSHAKV organizon manifestimin qëndror për shqiptarët që jetojnë dhe veprojnë në Karolinë të Veriut si dhe gjetiu.

Manifestimi do të mbahet më 15 shkurt 2009 në Greensboro, duke filluar në orën 12 deri në orën l7. Vendi i mbajtjes është po ai në të cilin u mbajt kremtimi i Ditës së Flamurit, 28 Nëntorit, në vitin 2008.

Adresa është poashtu e njëjta:

Ngjarje

Këtu do të ketë informata mbi ngjarje që kanë të bëjnë me bashkësi të shqiptarëve në Karolinë Veriore.